Diverse lopende projecten of mededelingen:

Belangrijke mededeling!!!

door de drukke werkzaamheden voor aannemers, bouwbedrijven en woningstichting
kan ik voorlopig tot nog nader aan te geven datum even geen opdrachten voor
particulieren meer aannemen!!!
fokkesukke-druk
Ontwerpen en uitvoering benodigd bouwkundig tekenwerk in Revit benodigt voor de aanvraag omgevingsvergunning (bouw) van een nieuwbouw woning in 30er jarenstijl in bouwplan Soetendaal te Vierlingsbeek.
Maken van een ontwerp in Revit met 3D animaties en uitvoeren benodigd bouwkundig tekenwerk met verzorging aanvraag omgevingsvergunning (bouw) betreffende een aanbouw/dakopbouw aan de achterzijde woning Pinkfloydstraat te Lent.
Afbeelding aanbouw Pinkfloydstraat Lent
Uitvoeren van het benodigde Revit BIM tekenwerk nieuwe plattegronden met 3D animatie betreffende het Projectmatig onderhoud van 52 woningen van Woningstichting Mooiland gelegen aan de Sint Anthonisweg, de Exportstraat en Wim de Korverstraat te Boxmeer i.o.v. Caspar de Haan B.V. onderhoud en renovatie uit Eindhoven.
Afbeelding 52 won Boxmeer
Uitvoeren van het benodigde Revit BIM tekenwerk nieuwe plattegronden met 3D animatie betreffende het Projectmatig onderhoud van 47 woningen en 79 appartementen van Woningstichting Mooiland gelegen aan de Wegendoorn te Cuijk i.o.v. Trebbe Bouw B.V. uit Zwolle.
Afbeelding 79 App Cuijk
Uitvoeren van het benodigde CAD en Revit BIM tekenwerk nieuwe plattegronden met 3D animatie betreffende het Projectmatig onderhoud van 234 woningen te Lent van woningstichting Mooiland i.o.v. Caspar de Haan B.V. onderhoud & renovatie uit Eindhoven
Afbeelding 234 woningen Lent